Sponsorater

Vi, i foreningen bag, brænder for projekt Odsherreds BørneFestival, men vi har brug for DIN/JERES hjælp. Uden jer....intet os


Uanset hvor meget energi, og hvor mange kræfter vi i Bestyrelsen, og foreningens øvrige frivillige, lægger i Odsherreds BørneFestival, så kan vi ikke komme ud over, at et sådan arrangement koster penge.


Odsherreds BørneFestival er 100% afhængig af billetindtægter, fonde, donationer og sponsorater, for at kunne eksistere. Vi tager derfor imod alle tænkelige sponsorater med glæde, uanset om det er kontanter, gavekort, drikkevarer, frugt, slik, chips, maling, lægter, træplader, udelegetøj eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser.


Har du eller dit firma lyst til at sponsorere Odsherreds BørneFestival, har du brug for mere information, eller brug for svar på eventuelle spørgsmål, så kontakt os gerne på vores mail odsherreds.boernefestival@gmail.com

Og... hvad får du/dit firma så ud af det? Du/I får for det første et KÆMPE TAK. Derudover bliver du/firmaet nævnt på vores Facebook, vores Instagram og på vores hjemmeside. Der er også mulighed for, at få hængt banner op med navn/logo på festival pladsen(Max. str. 180×340)